BLI INSPIRERT TIL TRENING UTE!

Firebent løpemakker
Mange av oss er ute og løper disse dager, og vi ønsker veldig gjerne å ha med vår beste venn på noen kilometers svettetur. Løpeøkter er effektiv og helsegunstig for både deg og din hund, og selvfølgelig morsommere sammen, men er det så enkelt?
Les mer
Styrkesirkel med utstyr
Dette er en styrkesirkel som passer å gjøre f.eks i en treningspark, men man kommer også langt med en grein i skogen, eller med en benk og en treningsstrikk.
Les mer
Styrkesirkel uten utstyr
Dette er en variert styrkesirkel som du kan utføre helt uten utstyr der du er.
Les mer
Styrketrening ute
Her får du tips til en styrkeøkt du kan gjøre ute. Styrketrening hjelper til med å bremse det aldersbestemte tapet av muskalmasse, og en trent muskulatur stabiliserer kroppen bedre.
Les mer
Så enkelt kommer du i gang!
Å komme i gang med utetreningen kan være litt tiltak. Men det blir lettere hvis du gjør det på den rette måten! I dette innlegget får du noen tips!
Les mer
2 nøkler for å få til treningen!
For å få til treningen, er det i bunn og grunn bare to ting du trenger å kunne noe om!
Les mer
Trening UTE fikk meg i gang!
Gjennom Trening UTE oppdaget jeg hvor givende det var å løpe i skogsterreng, med variert og flott natur virket det som kilometerne bare forsvant bak meg. I tillegg oppdaget jeg et nytt nettverk av skogstier og grusveier som åpnet opp for mange nye treningsløyper.
Les mer
Min vektnedgang
Raymond har gått opp og ned i vekt i en årrekke. Det var først da han utdannet seg som Personlig Trener og kostholdsveileder, at han "knakk koden" om å oppnå varig vektreduksjon. Nå vil han hjelpe andre som sliter med å gå ned i vekt.
Les mer
Slik lykkes du med treningen
Gjennom snart 20 år i treningsbransjen, har jeg lært en del om hva du trenger for å få det til. Å trene regelmessig altså. I dette innlegget får du fire områder jeg mener du må jobbe med for å lykkes over tid.
Les mer
Bekledning for kaldere trening ute
Det begynner å bli både mørkere og kaldere ute, og det kan være utfordrende å vite hvordan man skal kle seg før en utetreningsøkt eller løpetur. Jeg har gjort meg noen personlige erfaringer som jeg tenkte å dele med dere.
Les mer
Trening med minibands
Med minibands kan du få deg en treningsøkt for hele kroppen som virkelig kjennes. Enkelt, effektivt og gøy!
Les mer
Folk elsker trening ute!
Vi i Trening UTE kastet oss rundt og gjennomførte ulike arrangementer rundt omkring i landet før sommeren. Konklusjonen vår er grei: folk elsker å trene ute!
Les mer
Sosial nabolagstrening
Ved siden av fulltidsjobben min startet jeg opp en utetreningsgruppe. For å teste interessen inviterte jeg venner og kjente i nabolaget og mammaene i klassen til mine to håpefulle. Responsen var langt over hva jeg hadde forventet!
Les mer
Naturen kaller
Vårt langstrakte land byr på fantastiske muligheter til å samle gode opplevelser ute i naturen. I Norge har vi en fordel ved at befolkningstettheten er lav. Dette gjør at vi har store områder med urørt natur og villmark hvor vi kan utfolde oss. Eventyrlysten blir vekket til livs, og alle kan finne passende utfordringer uansett i hvilken ende av skalaen man befinner seg.
Les mer
4 gode grunner til å trene ute

På tross av en hektisk hverdag med familie og jobb kommer de på trening, uke etter uke, og for meg som trener er dette fantastisk å oppleve.

Det er spennende å se på hvorfor de er med på trening ute i en travel hverdag, og hvordan det gir energi istedenfor å ta.

Her kan du lese om de 4 tingene som går igjen når de beskriver hvorfor de er så fornøyde med trening ute!

Les mer
Få motivasjon til å trene
Hvordan skal jeg få motivasjon til å komme i gang med å trene slik jeg gjorde før eller slik jeg trente i ungdommen? Hvordan skal jeg klare å opprettholde motivasjon i tøffe perioder?
Les mer
Styrketrening Ute
Jeg snakker ofte med folk som ønsker å få til mer styrketrening. De går turer, sykler eller går på ski, men har innsett at de trenger noe mer. For noen er det styrke til hverdagens oppgaver eller til mer kraft i løpeskoene eller i tråkket på sykkelen. Andre ønsker å føle seg litt strammere. Og noen vil trene styrke for å forebygge skader.
Les mer
Under forhjulet

For meg er det vår når landeveissykkelen ruller sin første tur ut på veien. Klisjéuttrykket ”smil for mil” er faktisk ganske beskrivende der jeg finner meg selv mysende mot sola som endelig varmer, og det selv om det fort kan være snøfonner en halv meter til høyre langs veien. Men det er vår, og sykkelsesongen tråkkes i gang.

 

Les mer