Folk elsker trening ute!

Vi i Trening UTE har hatt noen fantastiske junidager med gjennomføring av en rekke ulike arrangementer rundt omkring i landet. Selv om konseptet vårt er rykende ferskt, ønsket vi å hive oss rundt før sommeren for å se hvordan vi kan nå ut til befolkningen med det vi brenner så inderlig for, nettopp trening ute med fokus på folkehelse og mestring på sitt nivå.

Teamet i Trening UTE, i samarbeid med noen av ambassadørerene våre, fikk satt opp og gjennomført 7 gratisøkter med variert innhold. Intervalltrening, motbakketrening, styrketrening og familietrening har stått på tapetet, og responsen har vært overveldende! Deltakerne har virkelig satt pris på øktene og inspirasjonen de har fått med seg nå før sommeren, og mange har lurt på når vi skal ha nye arrangementer. Det vi kan love dere, er at det blir flere arrangementer til høsten. Dersom du vil sikre deg informasjon om dette, anbefaler vi deg selvfølgelig å følge med på vår Facebookside men ikke minst, registrere deg slik at du mottar vårt nyhetsbrev.

Under følger en bildeserie fra arrangementene våre. Vi vil takke alle som møtte opp på øktene våre og som er med på å spre treningsglede ute sammen med oss. Vi setter stor pris på at dere hjelper oss med å nå ut, slik at vi alle sammen kan bidra til å gjøre Norge sprekere! Vi i Trening UTE-teamet vil med dette ønske dere alle en riktig god sommer! Vi lover at det kommer noen flere godbiter fra oss i form av treningstips gjennom sommeren også, så ikke fortvil. Følg oss gjerne også på Instagram for tips og inspirasjon!


FAMILIETRENING PÅ HAREID

LØPETRENING I KRISTIANSUND

MIKSØKT PÅ VOLSDSLØKKA I OSLOSTYRKETRENING I TUFTEPARKEN PÅ GREVERUD

MOTBAKKETRENING I INGIERKOLLEN PÅ KOLBOTN

FAMILIETRENING I HINDERLØYPA I SKI

STYRKESIRKEL PÅ KALVØYA I BÆRUM
Publisert/ published: 27-06-2018