Møt vår ambassadør Line

Navn: Line Skjerven
Fødselsår: 1976
Bor: Tårnåsen
Amassadør for: Lørdagssirkelen på Tårnåsen

Hva liker du best å trene og hvorfor?
- Rutinen og timing betyr mye for meg. Jeg sykler og går dit jeg skal for å snike inn en økt. Jeg løper helst i skog og trener yoga i egen stue. Styrke har blitt viktig for meg de siste årene, og bootcamps er utrolig morsomt! Jeg liker "Lørdagssirkelen" som en lavterskel og effektiv styrkeøkt som gir en god start på helgen. 


Hvorfor er du ambassadør for Trening UTE?
- Jeg elsker at Trening Ute gjør trening tilgjengelig i nærmiljøet. Det å bevege seg ute gir noe ekstra til treningsopplevelsen som jeg gjerne deler med andre.


Har du et par ord til dem som ennå ikke har turt å delta på Trening UTE sine faste aktiviteter?
- Det er bare å bli med, her er det rom for alle og du vil garantert sitte igjen med en god følelse. Ses lørdagsmorgen!BLI MED!
Ønsker du å delta på lørdagssirkelen på lørdager kl. 10.30? Da er det bare å følge med i facebookgruppa Trening UTE, Oppegård og omegn. I blant er det andre ambassadører som tar ansvar for økta.

Trening UTE har flere ambassadører som sørger for å holde liv i gratisaktiviteter til glede for alle i nærområdet. Ta gjerne kontakt med Kristin på kristin@treningute.no dersom du ønsker å dra i gang nabolagstrening ute.Publisert/ published: 28-10-2021