Treningsinspirasjon UTE

Å trene ute kan være egentid. Frihet til å gjøre akkurat som du vil. Trene når det passer for deg, på den måten du liker aller best.  

VIDEOGALLERI

Øvelser du kan gjøre ute

Styrk kjernen

Trening på benk

Trening UTE uten utstyr

Strekk i arbeidstiden

BLOGGINNLEGG

Treningstips før Grønliåsen Rundt
Her får du tips til hvordan du kan ruste deg best mulig før Grønliåsen Rundt enten du knapt har fått løpt den siste tiden, eller har fått løpt masse i sommer.
Les mer
Styrkesirkel med utstyr
Dette er en styrkesirkel som passer å gjøre f.eks i en treningspark, men man kommer også langt med en grein i skogen, eller med en benk og en treningsstrikk.
Les mer
Styrkesirkel uten utstyr
Dette er en variert styrkesirkel som du kan utføre helt uten utstyr der du er.
Les mer
Styrketrening ute
Her får du tips til en styrkeøkt du kan gjøre ute. Styrketrening hjelper til med å bremse det aldersbestemte tapet av muskalmasse, og en trent muskulatur stabiliserer kroppen bedre.
Les mer
Ut på styrke-tur
Uansett årstid og nesten uansett vær, så finnes det alltid noen enkle og effektive styrkeøvelser du kan legge inn når du er ute på tur.
Les mer
Sommertrening - to videoprogram
Det er godt med sommerferie - ta det rolig, planlegge mindre og nyte de lange dagene. Disse to kjappe og effektive programmene kan derfor passe perfekt på late sommerdager.
Les mer
Tren sammen UTE
Trening kan være mer gøy sammen med en venn. Hva med å teste ut noen effektive parøvelser med kompisen?
Les mer
Trening med minibands
Med minibands kan du få deg en treningsøkt for hele kroppen som virkelig kjennes. Enkelt, effektivt og gøy!
Les mer
Tren spenst og ben på 20 minutter
Med denne treningsøkta får du opp pulsen, samtidig som du styrker musklene i bena og spensten i kroppen. Du blir garantert andpusten og økta er perfekt å smyge inn i en hektisk hverdag!
Les mer
Kortreist trening UTE
Få et supert kortreist treningstips som er tidseffektivt og som gir en skikkelig godfølelse. Ditt treningssenter kan være rett utenfor døra!
Les mer
Bakkeintervaller - enkelt og effektivt
Intervalltrening er tidsbesparende og en svært effektiv måte å forbedre kondisjonen på. Motbakkeintervaller får virkelig pulsen opp, og har du ikke trent så mye tidligere, trenger du absolutt ikke løpe for å få deg en effektiv økt.
Les mer