Treningsinspirasjon UTE

Å trene ute kan være egentid. Frihet til å gjøre akkurat som du vil. Trene når det passer for deg, på den måten du liker aller best.  

VIDEOGALLERI

Styrk kjernen

Effektiv helkroppstrening

Trening på benk

Øvelser med minibands

Strekk i arbeidstiden

Effektiv trening av bein

BLOGGINNLEGG

Styrketrening ute
Her får du tips til en styrkeøkt du kan gjøre ute. Styrketrening hjelper til med å bremse det aldersbestemte tapet av muskalmasse, og en trent muskulatur stabiliserer kroppen bedre.
Les mer
Ut på styrke-tur
Uansett årstid og nesten uansett vær, så finnes det alltid noen enkle og effektive styrkeøvelser du kan legge inn når du er ute på tur.
Les mer
Sommertrening - to videoprogram
Det er godt med sommerferie - ta det rolig, planlegge mindre og nyte de lange dagene. Disse to kjappe og effektive programmene kan derfor passe perfekt på late sommerdager.
Les mer
Tren sammen UTE
Trening kan være mer gøy sammen med en venn. Hva med å teste ut noen effektive parøvelser med kompisen?
Les mer
Har du prøvd lyktestolpeintervaller?
En av øktene jeg stadig kommer tilbake til, og som jeg opplever at andre også motiveres av er lyktestolpeintervaller. Bestemte lyktestolper er naturlige mål for avslutningen av hvert drag, og det er motiverende å nå de på en bestemt individuell tid. Blir du med og prøver?
Les mer
3 tips til god løpeteknikk
Etter en lang og god sommer er høsten i anmarsj og lange fine løpeturer ute i frisk høstluft står for døren. Uavhengig av om du har trent og holdt formen vedlike gjennom sommeren eller om du starter igjen etter et langt avbrekk, er det viktig å tenke på god løpeteknikk.
Les mer
Trening med minibands
Med minibands kan du få deg en treningsøkt for hele kroppen som virkelig kjennes. Enkelt, effektivt og gøy!
Les mer
Tren spenst og ben på 20 minutter
Med denne treningsøkta får du opp pulsen, samtidig som du styrker musklene i bena og spensten i kroppen. Du blir garantert andpusten og økta er perfekt å smyge inn i en hektisk hverdag!
Les mer
Kortreist trening UTE
Få et supert kortreist treningstips som er tidseffektivt og som gir en skikkelig godfølelse. Ditt treningssenter kan være rett utenfor døra!
Les mer
Bakkeintervaller - enkelt og effektivt
Intervalltrening er tidsbesparende og en svært effektiv måte å forbedre kondisjonen på. Motbakkeintervaller får virkelig pulsen opp, og har du ikke trent så mye tidligere, trenger du absolutt ikke løpe for å få deg en effektiv økt.
Les mer