Grønliåsen Rundt
Søndag 7. august 2022

10 km i flott terreng - løp løpet eller gå søndagsturen!


GRØNLIÅSEN RUNDT
- 10 KM

Grønliåsen rundt er et kupert og ganske utfordrende terrengløp. 
Etter kun en drøy kilometer, starter en real stigning på rundt en kilometer, før du på toppen av Grønliåsen får noen kuperte utfordringer på vei ned mot Prinsdal. Du vil også møte en god stigning etter ca 6 kilometer tilbake oppover Grønliåsen igjen, denne gangen på parallell sti litt østover. Løpet er primært på sti, men har noen passasjer på grus.


Dersom du ikke ønsker å løpe på tid, men snarere småjogge eller gå turen som en søndagstur, kan du også gjøre det.
Pris: 100,-

Høydeprofil Grønliåsen Rundt 10 km 

Tidtaking a EQ Timing
Puljevis start på ti og ti deltagere fra kl. 11.30

Transport

Vi anbefaler at flest mulig lar bilen stå, og går, sykler eller tar kollektivt til Tårnåsen skole. Buss 81 og 83 stopper 3 minutter å gå fra skolegården. Dersom du må ta bilen, bør du satse på andre parkeringsmuligeheter enn selve skolen, feks ved Kornmoenga, Hellerasten skole eller Tårnåsen senter.

Startnummer

Denne inforen er fra 2021. Oppdateres for 2022 nærmere løpsdagen.

Starttider og klokkeslett for avhenting av startnummer ved Tårnåsen skole 2021

GÅ / JOGG SØNDAGSTUREN UTEN TIDTAKING (10 km). Start kl. 11.00 for deg som skal GÅ. Start kl. 11.15 for deg som vil løpe/jogge (ingen tidtakning, men du må melde deg på og hente enkelt startnummer for registrering). Startnummer hentes mellom 10.30 og 10.45. Husk å heie på de andre deltagerne når de kommer løpende!

GRØNLIÅSEN RUNDT (10 km) puljestart mellom 11.30 og 11.45. Vi vil starte heat på ti og ti personer hvert annet minutt. Følg med på speaker på løpsdagen - vi vil oppfordre alle som ønsker å løpe særlig raskt, til å starte med de første heatene. Startnummer hentes mellom 10.30 og 11.00.

Vi i Trening UTE vil gjøre vårt ytterste for at alle føler at løpet avvikles på en god og trygg måte. Trygghet og sikkerhet kommer først. 

Skulle du bomme på et heat er ikke dette kritisk, da din start registreres idét du passerer startstreken og din målgang når du passerer målstreken. Alle har chip i sitt startnummer.

I år, som i fjor, er det særlig viktig at vi alle samarbeider godt og at også du gjør ditt yttereste for å holde avstand i start- og målområdet.

Kiosk og WC

Det vil være en enkel café i 2021. Betaling med QR kode via Vipps.
Det er toalettfasiliteter i start/målomrdet. Vi ber om at ingen oppholder unødig i lokalene rundt WC.

Løypevakter

Det er rundt 20 frivillige som bistår før, underveis og etter løpet. Vi har over 15 løypevakter ute i løypene.

GRØNLIÅSEN OPP OG NED
- 5 KM (utgår i 2021)

Grønliåsen opp og ned på 5 km følger samme løype som Grønliåsen rundt de første 2,5 kilometrene. På toppen av Grønliåsen vil dette løpet kutte av mot høyre / øst, og ta løperen med sørover tilbake ned Grønliåsen på parallell sti før målgang.
 
Det er en fordel med en god oppvarming før dette løpet, i og med at den tøffeste delen av løypa oppover, starter allerde etter en kilometer.

Høydeprofil Grønliåsen Opp og Ned 5 km

Tidtaking av EQ Timing

Pris 300,-.
Puljevis start med ti og ti deltagere fra kl. 10.30
Startnummer må avhentes innen kl. 10.15

PÅ KRYSS OG TVERS I GRØNLIÅSEN
- 10 MILES (16,09 km) - utgår i 2021

Nyt Grønliåsen sine flotte, små og kuperte stier. På denne traséen vil du kunne oppleve herlige 7 kilometer, delvis på litt mindre stier, før de siste 9 kilometrene går på de samme stiene som Grønliåsen Rundt. Dette er en fantastisk løype for stiløper-entusiaster. Et par kilometer er på grus, ellers holder vi oss på stier.

Høydeprofil På kryss og tvers i Grønliåsen 10 miles (16 km)

Tidtaking a EQ Timing

Pris kr 500,-.
Puljevis start på ti og ti deltagere fra kl. 14.05
Startnummer må avhentes innen kl. 13.55