Grønliåsen Rundt
Søndag 11. august 2024

Barneløp, 5 km eller 10 km i flott terreng!
Til påmelding

 

BILDER FRA GRØNLIÅSEN RUNDT 2023

BILDER FRA GRØNLIÅSEN RUNDT 2023

BRANNTÅRNSPRETTEN 1 KM+

Denne drøye kilometeren bærer oppover, men er en super opplevelse for de minste (0-10 år). Ved branntårnet blir det utdeling av diplom og premie fortløpende. Foreldre kan enten ta snarveien opp til Branntårnet, og heie barna i mål, eller de kan gå/løpe sammen med dem hele veien.

Obs. Foreldre må selv ta ansvar for barna ved Branntårnet! Det tar ca. 10 minutter å gå ned tilbake til skolen på egen merket sti. Det er hyggelig om man vil bli igjen ved branntårnet og heie på øvrige løpere senere.

Manuell tidtaking for de som ønsker.

Erly bird-pris: 130,- (200,- fra 5.8)
Til påmelding

GRØNLIÅSEN OPP OG NED - 5 KM

Grønliåsen opp og ned på 5 km følger samme løype som Grønliåsen rundt de første 2,5 kilometrene. På toppen av Grønliåsen vil dette løpet kutte av mot høyre / øst, og ta løperen med sørover tilbake ned Grønliåsen på parallell sti før målgang.
 
Det er en fordel med en god oppvarming før dette løpet, i og med at den tøffeste delen av løypa oppover, starter allerde etter en kilometer.

Les mer om treningstips før løpet her

Høydeprofil Grønliåsen Opp og Ned 5 km

Tidtaking av EQ Timing

Early Bird-pris 290,- (390,- fra 5.8)
Til påmelding

GRØNLIÅSEN RUNDT
- 10 KM

Grønliåsen rundt er et kupert og ganske utfordrende terrengløp. 
Etter kun en drøy kilometer, starter en real stigning på rundt en kilometer, før du på toppen av Grønliåsen får noen kuperte utfordringer på vei ned mot Prinsdal. Du vil også møte en god stigning etter ca 6 kilometer tilbake oppover Grønliåsen igjen, denne gangen på parallell sti litt østover. Løpet er primært på sti, men har noen passasjer på grus.
Løypekart

Les mer om Treningstips fram mot løpet her

Høydeprofil Grønliåsen Rundt 10 km 

Tidtaking av EQ Timing
Early Bird-pris: 390,- (490,- fra 5.8)
Til påmelding

Kiosk og WC

Det vil være en enkel café hvor du selv tar ansvar for betaling. Betaling med Vipps: 910410
Det er toalettfasiliteter i start/målomrdet. Vi ber om at ingen oppholder unødig i lokalene rundt WC.

Transport

Vi anbefaler at flest mulig lar bilen stå, og går, sykler eller tar kollektivt til Tårnåsen skole. Buss 81 og 83 stopper 3 minutter å gå fra skolegården. Dersom du må ta bilen, bør du satse på andre parkeringsmuligeheter enn selve skolen, feks ved Kornmoenga, Hellerasten skole eller Tårnåsen senter.

Løypevakter og løypemerking

Det er rundt 20 frivillige som bistår før, underveis og etter løpet. Vi har 15 løypevakter ute i løypene. Løypene markeres med merkebånd kvelden før løpet. Vi trenger flere frivillige, ta kontakt på treningute@gmail.com
og/eller meld deg inn i FB-gruppen: Løypevakter Grønliåsen Rundt

Avhenting av startnummer på Klubben ved Tårnåsen skole
- Lørdag 10.8: Kl 18-19 

- Søndag 11.8 kl. 09.30 - 10.15 og 11.00 - 11.25

Starttider* 

BRANNTÅRNSPRETTEN:
Oppvarming: Fra 10:15
Starttid: 
10.30 


GRØNLIÅSEN OPP OG NED (5 KM):
Oppvarming: Fra 11:20
Starttid: 11.30


GRØNLIÅSEN RUNDT (10 km):
Starttid:
- 12.30 for løpere som antar å løpe under 50 minutter
- 12.31 for øvrige løpere

Hvis du må bryte: 
Dersom du av en eller annen årsak må bryte løpet må du så fort som mulig melde ifra til løpsleder slik at vi ikke forventer deg til mål. 

Vi i Trening UTE vil gjøre vårt ytterste for at alle føler at løpet avvikles på en god og trygg måte. Trygghet og sikkerhet kommer først. Vi har medisinsk ansvarlig i start- og målområdet og ca. 15 løypevakter ute i løypa.

*Husk å sjekke tilbake nærmere løpet for eventuelle endringer i tidene. 

Branntårnspretten (1 km) kl. 10.30*

Denne drøye kilometeren bærer oppover, men er en super opplevelse for de minste (0-10 år). Ved tårnet vanker diplom og premie. Foreldre kan enten ta snarveien opp til Branntårnet, og heie barna i mål, eller de kan gå/løpe sammen med dem hele veien.
Obs. Foreldre må selv ta ansvar for barna ved Branntårnet! Det tar ca. 10 minutter å gå ned tilbake til skolen på egen merket sti.

Bli gjerne igjen ved Branntårnet for å spise matpakka, plukke blåbær og heie på øvrige løpere senere.

Grønliåsen Opp og Ned (5 km) kl. 11.30*

En flott 5 kilometer som passer perfekt for mosjonisten som synes mila blir litt lang. Denne distansen passer også for de litt større barna. Tredjeplassen i 2023 gikk til en sprek12-åring som kom i mål 3 sekunder bak andreplassen! 

Det bærer først oppover før løypa tar en u-sving noen hundre meter etter Branntårnet. Nedover igjen er stien litt utfordrende, så vi minner om at terrengløp er noe annet enn å løpe på asfalt - dog dobbelt så moro!
 

Grønliåsen Rundt (10 km) kl. 12.30*

Kupert og ganske utfordrende terrengløp som det står prestige av å ha gjennomført. Utfordre naboen, kollegaen eller kompisen til å bli med. 


Det kan absolutt anbefales å delta på et av testløpene i forkant for å få kjent litt på løypa før løpsdagen. Følg med her og på Facebook-sidene for nærmere informasjon. Dette er ikke kun for de seriøse løperne, bli med så får vi en fin prøvetur sammen!

PÅ KRYSS OG TVERS I GRØNLIÅSEN
- 10 MILES (16,09 km)*

Nyt Grønliåsen sine flotte, små og kuperte stier. På denne traséen vil du kunne oppleve herlige 7 kilometer, delvis på litt mindre stier, før de siste 9 kilometrene går på de samme stiene som Grønliåsen Rundt. Dette er en fantastisk løype for stiløper-entusiaster. Et par kilometer er på grus, ellers holder vi oss på stier.

*Det blir ikke kjørt 10miles-løp ifm Grønliåsen Rundt 2024, men det blir kjørt enkelte økter på denne distansen/traseen istedenfor tirsdagsmila før sommeren. Første blir 30.april. Følg med på Facebook-gruppen:

Høydeprofil På kryss og tvers i Grønliåsen 10 miles (16 km)