Grønliåsen Rundt
Tårnåsen skole 9. august 2020

Velg mellom 5 km, 10 km og 10 miles

Velkommen til Grønliåsen Rundt 2020
- et terrengløp på flotte, historiske stier!

På grunn av årets situasjon vil hver distanse avvikles som individuelle løp med relativt få deltagere selv om vi har store arealer til disposisjon ved Tårnåsen skole. Det skal være lett å holde avstand, likevel ber vi om at du ikke stiller til start dersom du har symptomer. Takk for at du regelmessig sjekker oppdateringer nedover på denne siden fram mot løpet.

Starttider og klokkeslett for avhenting av startnummer

GRØNLIÅSEN OPP OG NED (5 km) avvikles fra 10.30 og du må avhente ditt startnummer ved Tårnåsen skole mellom 09.30 og 10.15.

GRØNLIÅSEN RUNDT (10 km) avvikles fra 12.05 og du må avhente ditt startnummer ved Tårnåsen skole mellom 11.30 og 12.00.

GRØNLÅSEN PÅ KRYSS OG TVERS (10 miles) avvikles fra 14.05 og du må avhente ditt startnummer ved Tårnåsen skole mellom 13.30 og 14.00.


Vi i Trening UTE vil gjøre vårt ytterste for at alle føler at løpet avvikles på en god og trygg måte. Vi tar forbehold om små endringer og at tidene også på løpsdagen kanskje forskyves noe dersom vi anser dette som mest ansvarlig. Trygghet og sikkerhet kommer først.

 Info 2020

Vi kommer til å starte alle deltagere i heat på ti og ti personer. Du vil få mer informasjon om din starttid når du henter ditt startnummer - følg med på informasjon fra speaker.

Skulle du bomme på et heat er ikke dette kritisk, da din start registreres idét du passerer startstreken og din målgang når du passerer målstreken. Alle har chip i sitt startnummer.

I år er det særlig viktig at vi alle samarbeider godt. Først og fremst ber vi deg om å avhente ditt startnummer KUN i det tidspunktet vi har annonsert for din distanse. Vi må be alle om å ikke oppholde seg unødig start/målområdet.

Det blir medalje som dere selv henter ved målgang. Det vil bli en rask utdeling av oppmerksomhet til raskeste herre og kvinne for hvert av løpene. Dere som har meldt dere på innen 28. juli vil få utdelt t-skjorte når dere henter deres startnummer.

Løp 5K

Grønliåsen Opp og Ned

Avhent startnummer: 09.45 - 10.15
Start fra 10.30

Løp en flott terrengløype på 5 kilometer. Scroll nedover siden for å finne løypekart og høydeprofil.

Pris: 300,-

Løp 10K

Grønliåsen Rundt

Avhent startnummer: 11.30 - 11.55
Start fra 12.05

Løp vår fantastiske mil i herlig terreng. Scroll nedover siden for å finne løypekart og høydeprofil.

Pris: 400,-

Løp 16K

På kryss og tvers

Avhent startnummer: 13.30 - 13.55
Start fra: 14.05

Løp 10 miles (16,09 km) på flotte, snirklete og kuperte skogsstier. De siste 9 km er lik Grønliåsen Rundt.

Pris: 500,-

GRØNLIÅSEN OPP OG NED
- 5 KM

Grønliåsen opp og ned på 5 km følger samme løype som Grønliåsen rundt de første 2,5 kilometrene. På toppen av Grønliåsen vil dette løpet kutte av mot høyre / øst, og ta løperen med sørover tilbake ned Grønliåsen på parallell sti før målgang.
 
Det er en fordel med en god oppvarming før dette løpet, i og med at den tøffeste delen av løypa oppover, starter allerde etter en kilometer.

Høydeprofil Grønliåsen Opp og Ned 5 km

Tidtaking av EQ Timing

Pris 300,-.
Puljevis start med ti og ti deltagere fra kl. 10.30
Startnummer må avhentes innen kl. 10.15

GRØNLIÅSEN RUNDT
- 10 KM

Grønliåsen rundt er et kupert og ganske utfordrende terrengløp. 
Etter kun en drøy kilometer, starter en real stigning på rundt en kilometer, før du på toppen av Grønliåsen får noen kuperte utfordringer på vei ned mot Prinsdal. Du vil også møte en god stigning etter ca 6 kilometer tilbake oppover Grønliåsen igjen, denne gangen på parallell sti litt østover.

Høydeprofil Grønliåsen Rundt 10 km 

Tidtaking a EQ Timing

Pris kr 400,-.
Puljevis start på ti og ti deltagere fra kl. 12.05
Startnummer må avhentes innen kl. 11.55

PÅ KRYSS OG TVERS I GRØNLIÅSEN
- 10 MILES (16,09 km)

Nyt Grønliåsen sine flotte, små og kuperte stier. På denne traséen vil du kunne oppleve herlige 7 kilometer, delvis på litt mindre stier, før de siste 9 kilometrene går på de samme stiene som Grønliåsen Rundt. Dette er en fantastisk løype for stiløper-entusiaster. Et par kilometer er på grus, ellers holder vi oss på stier.

Høydeprofil På kryss og tvers i Grønliåsen 10 miles (16 km)

Tidtaking a EQ Timing

Pris kr 500,-.
Puljevis start på ti og ti deltagere fra kl. 14.05
Startnummer må avhentes innen kl. 13.55

Transport

Vi anbefaler at flest mulig lar bilen stå, og går, sykler eller tar kollektivt til Tårnåsen skole. Buss 81 og 83 stopper 3 minutter å gå fra skolegården. Dersom du må ta bilen, bør du satse på andre parkeringsmuligeheter enn selve skolen, feks ved Kornmoenga, Hellerasten skole eller Tårnåsen senter.

Startnummer

Startnummer avhentes på Tårnåsen skole. Les over om tid for avhenting av startnummer for din distanse - dette er viktig i år!

Kiosk og WC

Det vil være salg av kaker, kaffe og ulike drikkevarer. Vi benytter oss kun av VIPPS #527831 (Trening UTE). Vi tar ikke kort!
Det er toalettfasiliteter i start/målomrdet. Vi ber om at ingen oppholder unødig i lokalene rundt WC.

Løypevakter

Det er rundt 20 frivillige som bistår før, underveis og etter løpet. Vi har over 15 løypevakter ute i løypene, og vi har førstehjelpspersonell til stede i start/målområdet.