Kristin Granum Rosebø

Kristin har jobbet i treningsbransjen siden 2000, og har lang erfaring både fra treningssentere og som selvstendig næringsdrivende. Siden 2013 har Kristin jobbet selvstendig via eget firma Kreativ Trening hvor hun leverer ulike tjenester og arrangementer innen fysisk aktivitet og helse. Hun har også en rekke treningsreiser i inn- og utland hvert år. Det er Kristin som er primus motor bak konseptet Trening UTE som er en videreføring av TREN UTE - boka hun ga ut i 2016. Hun startet også reisebyrået Treningsreise i 2018.

Scroll nedover siden for å finne ditt kurs

INTERVALLTRENING med løpetekikk

Vil du bli en mer effektiv løper? Da er dette timen for deg. Hver gang jobber vi med ulike intervaller som tilrettelegges slik at alle får utbytte på sitt nivå. Det blir også gitt tips til god løpeteknikk og enkelte ganger legger vi også inn litt styrke mot slutten av økta som er nyttige for å holde seg skadefri.

Treningen passer for alle som kan du løpe en times tid sammenhengende. Det er en fordel at du har noe treningsgrunnlag fra senere tid.

Ny kursperiode etter påsken 2020. Torsdager kl 19:00 - 19:45. (Maks 20 personer).
Oppmøte ved Hellerasten skole.
Pris 1750,- for 7 ganger.

Da jeg startet hos Kristin for noen år siden var trening helt nytt for meg. Jeg hadde forsøkt meg som støttemedlem på helsestudio gjennom mange år, men trening falt ikke naturlig for meg – Det var både tungt og vondt, og jeg ga fort opp når pulsen økte. Etter en lang sommerferie for noen år siden skjønte jeg at noe måtte endres. Da kontakten jeg Kreativ Trening!

Etter Bootcamper på Hvervenbukta med fantastiske mennesker og masse latter, Crosscamper hvor man er en mindre gruppe og løpekurs kan jeg nå si at trening er gøy. Kristin hjalp meg til å tørre og til å forsøke vanskelige og nye ting. Hun hjalp meg til å få en grunnleggende god kondisjon og en muskelmasse som gjorde at jeg ikke lenger var døden nær under trening – som igjen har gjort at trening er blitt gøy. Kristin har masse kunnskap og erfaring som har gjort at jeg er blitt møtt på mitt nivå, og jeg føler meg både sett og hørt. Vi har hatt det gøy på trening og helsegevinsten har vært stor!

- Johanne

BOOTCAMP PÅ HVERVENBUKTA

Vi holder høy intensitet gjennom hele timen, og varierer mellom kondisjon- og styrketrening. Vi bruker primært egen kroppsvekt, men også enkelt utstyr som treningsstrikker, tau og vannkanner. Kristin har avholdt bootcamper på Hvervenbukta siden 2010. Hver time er forskjellig, så du vet aldri helt hva som møter deg! Treningsglede, mestringsfølelse og progresjon står i fokus.

Treningen passer for alle som kan du løpe 10 minutter sammenhengende. Det er en fordel at du har noe treningsgrunnlag fra senere tid. Vi jobber mye i tidsintervaller, og du gjør det du klarer i løpet av gitt tid. Det er ingen skam å måtte ta seg en ekstra pustepause de første gangene - du vil raskt merke progresjonen og helt sikkert la deg inspirere av å se at alle tar seg skikkelig ut, og er kjempefornøyde etterpå!

Nytt kurs fra etter påske med oppstart 20. april.

Mandager kl 19:00. Oppmøte på gressletta mellom parkeringsplassene.

Hvorfor jeg trener hos Kristin og Kreativ Trening: Gjennom fem år med bootcamp og crosscamp, har aldri to økter vært like. Kristin terper på teknikk, og sørger for å pushe alle individuelt. Det føles bra å alltid ha gitt litt mer, enn jeg ville fått til ved egentrening. Når det er sagt, har timene hos Kristin gjort meg i stand til å konstruere og gjennomføre egne økter av varierende varighet, fokus og intensitet. Kristin skaper miljø og god stemning på timene sine - hun får til trening der alle kan være med, og alle strekker seg litt ekstra, uavhengig av form, mål og utgangspunkt.

- Marit

MAMMACAMP PÅ KOLBOTN

Bli med på effektiv utendørstrening med vogn. Øktene tilrettelegges slik at det passer både for deg som nylig har født, og for deg som er klar for noe tyngre trening. Du skal føle deg sett og ivaretatt i løpet av timen. Kristin vil tilrettelegge øvelsene slik at de passer for deg på ditt nivå. Du vil også få tips til egentrening i lukket Facebook-gruppe mellom øktene.

Ny kursperiode fra påske med oppstart 16. april (Maks 14 personer).
Onsdager kl. 1130. Oppmøte utenfor Kolben.
Pris 1500,- for 6 ganger.

Følg gjerne med i lukket Facebookgruppe for mer info.


Takk for fine treningstimer, Kristin😊 Veldig bra å komme i gang igjen etter fødsel. Treningen har vært tilpasset deltakernes nivå og for meg har det vært viktig å ha en trener som har veiledet meg riktig mtp øvelser og belastning ifht hvordan kroppen kjennes etter en fødsel. Og bare det å trene ute og bruke nærmiljøet har vært helt supert. Lært så mange gode øvelser som jeg skal bruke på nærmeste lekeplass. Et stort pluss er at vogn og bæresele kan være med på treningen. Hurra for sterk kropp og helse💪🏻
- Rikke

BOOTCAMP PÅ OPPEGÅRD

Vi holder høy intensitet gjennom hele timen, og varierer mellom kondisjon- og styrketrening, med hovedvekt på styrketrening. Vi bruker benker og lekeapparatet i barnehagen, samt vannkanner og strikker. Hver time er forskjellig, så du vet aldri helt hva som møter deg! Treningsglede, mestringsfølelse og progresjon står i fokus.

Treningen passer for alle som ønsker en variert treningsøkt i frisk luft. Vi jobber mye i tidsintervaller, og du gjør det du klarer i løpet av gitt tid. Det er ingen skam å måtte ta seg en ekstra pustepause de første gangene - du vil raskt merke progresjonen og helt sikkert la deg inspirere av å se at alle tar seg skikkelig ut, og er kjempefornøyde etterpå! 

Ny kursperiode etter påske 2020. Maks 16 personer.
Onsdager kl. 20:00. Oppmøte ved Slåbråten barnehage.
Pris 2100,- for 8 ganger. (Tapt trening kan tas igjen på et annet parti)

BOOTCAMP PÅ TÅRNÅSEN

Vi holder høy intensitet gjennom hele timen, og varierer mellom kondisjon- og styrketrening. Vi bruker primært egen kroppsvekt, men også enkelt utstyr som treningsstrikker, tau og vannkanner. Kristin har avholdt bootcamper siden 2010. Hver time er forskjellig, så du vet aldri helt hva som møter deg! Treningsglede, mestringsfølelse og progresjon står i fokus.

Treningen passer for alle som kan du løpe 10 minutter sammenhengende. Det er en fordel at du har noe treningsgrunnlag fra senere tid. Vi jobber mye i tidsintervaller, og du gjør det du klarer i løpet av gitt tid. Det er ingen skam å måtte ta seg en ekstra pustepause de første gangene - du vil raskt merke progresjonen og helt sikkert la deg inspirere av å se at alle tar seg skikkelig ut, og er kjempefornøyde etterpå!

Nytt kurs fra høsten 2020. Maks 20 personer.

Mandager kl 19:00. Oppmøte ved fotballbanen ved Hellerasten skole.
Pris 3000,- for 12 ganger. Tapt trening kan tas igjen på annet parti.

LES KRISTINS INNLEGG

Ut på styrke-tur
Uansett årstid og nesten uansett vær, så finnes det alltid noen enkle og effektive styrkeøvelser du kan legge inn når du er ute på tur.
Les mer
Sommertrening - to videoprogram
Det er godt med sommerferie - ta det rolig, planlegge mindre og nyte de lange dagene. Disse to kjappe og effektive programmene kan derfor passe perfekt på late sommerdager.
Les mer
Tren sammen UTE
Trening kan være mer gøy sammen med en venn. Hva med å teste ut noen effektive parøvelser med kompisen?
Les mer
Trening med minibands
Med minibands kan du få deg en treningsøkt for hele kroppen som virkelig kjennes. Enkelt, effektivt og gøy!
Les mer