Kristin Granum Rosebø

Kristin har jobbet i treningsbransjen siden 2000, og har lang erfaring både fra treningssenterbransjen og som selvstendig næringsdrivende. Siden 2013 har hun levert alle sine tjenester via eget firma Kreativ Trening. Kristin leverer en rekke ulike tjenester innen fysisk aktivitet og helse i Oslo og Follo-området, samt med treningsreiser i inn- og utland. Det er Kristin som er primus motor bak konseptet Trening UTE. Hun startet også reisebyrået Treningsreise i 2018.

BOOTCAMP PÅ TÅRNÅSEN

Vi holder høy intensitet gjennom hele timen, og varierer mellom kondisjon- og styrketrening. Vi bruker primært egen kroppsvekt, men også enkelt utstyr som treningsstrikker, tau og vannkanner. Kristin har avholdt bootcamper siden 2010. Hver time er forskjellig, så du vet aldri helt hva som møter deg! Treningsglede, mestringsfølelse og progresjon står i fokus.

Treningen passer for alle som kan du løpe 10 minutter sammenhengende. Det er en fordel at du har noe treningsgrunnlag fra senere tid. Vi jobber mye i tidsintervaller, og du gjør det du klarer i løpet av gitt tid. Det er ingen skam å måtte ta seg en ekstra pustepause de første gangene - du vil raskt merke progresjonen og helt sikkert la deg inspirere av å se at alle tar seg skikkelig ut, og er kjempefornøyde etterpå!

Nytt kurs fra mandag 6. desember. Maks 20 personer.

Mandager kl 19:00. Oppmøte ved fotballbanen ved Hellerasten skole.
Pris 3000,- for 12 ganger. Tapt trening kan tas igjen på annet parti.

Hvorfor jeg trener hos Kristin og Kreativ Trening: Gjennom fem år med bootcamp og crosscamp, har aldri to økter vært like. Kristin terper på teknikk, og sørger for å pushe alle individuelt. Det føles bra å alltid ha gitt litt mer, enn jeg ville fått til ved egentrening. Når det er sagt, har timene hos Kristin gjort meg i stand til å konstruere og gjennomføre egne økter av varierende varighet, fokus og intensitet. Kristin skaper miljø og god stemning på timene sine - hun får til trening der alle kan være med, og alle strekker seg litt ekstra, uavhengig av form, mål og utgangspunkt.

- Marit

MAMMACAMP PÅ KOLBOTN

Bli med på effektiv utendørstrening med vogn. Øktene tilrettelegges slik at det passer både for deg som nylig har født, og for deg som er klar for noe tyngre trening. Du skal føle deg sett og ivaretatt i løpet av timen. Kristin vil tilrettelegge øvelsene slik at de passer for deg på ditt nivå. Du vil også få tips til egentrening i lukket Facebook-gruppe mellom øktene.

Ny kursperiode er fra 26. februar (Maks 14 personer).
Onsdager kl. 1130. Oppmøte utenfor Kolben.
Pris 1500,- for 6 ganger.

Følg gjerne med i lukket Facebookgruppe for mer info.


Takk for fine treningstimer, Kristin😊 Veldig bra å komme i gang igjen etter fødsel. Treningen har vært tilpasset deltakernes nivå og for meg har det vært viktig å ha en trener som har veiledet meg riktig mtp øvelser og belastning ifht hvordan kroppen kjennes etter en fødsel. Og bare det å trene ute og bruke nærmiljøet har vært helt supert. Lært så mange gode øvelser som jeg skal bruke på nærmeste lekeplass. Et stort pluss er at vogn og bæresele kan være med på treningen. Hurra for sterk kropp og helse💪🏻
- Rikke

BOOTCAMP PÅ OPPEGÅRD

Vi holder høy intensitet gjennom hele timen, og varierer mellom kondisjon- og styrketrening, med hovedvekt på styrketrening. Vi bruker benker og lekeapparatet i barnehagen, samt vannkanner og strikker. Hver time er forskjellig, så du vet aldri helt hva som møter deg! Treningsglede, mestringsfølelse og progresjon står i fokus.

Treningen passer for alle som ønsker en variert treningsøkt i frisk luft. Vi jobber mye i tidsintervaller, og du gjør det du klarer i løpet av gitt tid. Det er ingen skam å måtte ta seg en ekstra pustepause de første gangene - du vil raskt merke progresjonen og helt sikkert la deg inspirere av å se at alle tar seg skikkelig ut, og er kjempefornøyde etterpå! 

Ny kursperiode etter påske 2020. Maks 16 personer.
Onsdager kl. 20:00. Oppmøte ved Slåbråten barnehage.
Pris 2500,- for 10 ganger. (Tapt trening kan tas igjen på et annet parti)

INTERVALLTRENING med løpetekikk

Vil du bli en mer effektiv løper? Da er dette timen for deg. Hver gang jobber vi med ulike intervaller som tilrettelegges slik at alle får utbytte på sitt nivå. Det blir også gitt tips til god løpeteknikk og enkelte ganger legger vi også inn litt styrke mot slutten av økta som er nyttige for å holde seg skadefri.

Treningen passer for alle som kan du løpe en times tid sammenhengende. Det er en fordel at du har noe treningsgrunnlag fra senere tid.

Ny kursperiode etter påsken 2020. Torsdager kl 19:00 - 19:45. (Maks 20 personer).
Oppmøte på Tårnåsen skole.
Pris 2100,- for 10 ganger.

BOOTCAMP PÅ HVERVENBUKTA

Vi holder høy intensitet gjennom hele timen, og varierer mellom kondisjon- og styrketrening. Vi bruker primært egen kroppsvekt, men også enkelt utstyr som treningsstrikker, tau og vannkanner. Kristin har avholdt bootcamper på Hvervenbukta siden 2010. Hver time er forskjellig, så du vet aldri helt hva som møter deg! Treningsglede, mestringsfølelse og progresjon står i fokus.

Treningen passer for alle som kan du løpe 10 minutter sammenhengende. Det er en fordel at du har noe treningsgrunnlag fra senere tid. Vi jobber mye i tidsintervaller, og du gjør det du klarer i løpet av gitt tid. Det er ingen skam å måtte ta seg en ekstra pustepause de første gangene - du vil raskt merke progresjonen og helt sikkert la deg inspirere av å se at alle tar seg skikkelig ut, og er kjempefornøyde etterpå!

Nytt kurs fra etter påsken 2020.

Mandager kl 19:00. Oppmøte på gressletta mellom parkeringsplassene.

Da jeg startet hos Kristin for noen år siden var trening helt nytt for meg. Jeg hadde forsøkt meg som støttemedlem på helsestudio gjennom mange år, men trening falt ikke naturlig for meg – Det var både tungt og vondt, og jeg ga fort opp når pulsen økte. Etter en lang sommerferie for noen år siden skjønte jeg at noe måtte endres. Da kontakten jeg Kreativ Trening!

Etter Bootcamper på Hvervenbukta med fantastiske mennesker og masse latter, Crosscamper hvor man er en mindre gruppe og løpekurs kan jeg nå si at trening er gøy. Kristin hjalp meg til å tørre og til å forsøke vanskelige og nye ting. Hun hjalp meg til å få en grunnleggende god kondisjon og en muskelmasse som gjorde at jeg ikke lenger var døden nær under trening – som igjen har gjort at trening er blitt gøy. Kristin har masse kunnskap og erfaring som har gjort at jeg er blitt møtt på mitt nivå, og jeg føler meg både sett og hørt. Vi har hatt det gøy på trening og helsegevinsten har vært stor!

- Johanne

LES KRISTINS INNLEGG

Sommertrening - to videoprogram
Det er godt med sommerferie - ta det rolig, planlegge mindre og nyte de lange dagene. Disse to kjappe og effektive programmene kan derfor passe perfekt på late sommerdager.
Les mer
Tren sammen UTE
Trening kan være mer gøy sammen med en venn. Hva med å teste ut noen effektive parøvelser med kompisen?
Les mer
Trening med minibands
Med minibands kan du få deg en treningsøkt for hele kroppen som virkelig kjennes. Enkelt, effektivt og gøy!
Les mer
Bakkeintervaller - enkelt og effektivt
Intervalltrening er tidsbesparende og en svært effektiv måte å forbedre kondisjonen på. Motbakkeintervaller får virkelig pulsen opp, og har du ikke trent så mye tidligere, trenger du absolutt ikke løpe for å få deg en effektiv økt.
Les mer