Om konseptet

Trening UTE er et folkehelsekonsept. Sammen med lokale ambassadører ønsker vi å nå ut til befolkningen med trening ute. Konseptet livnæres utelukkende av terrengløpet "Grønliåsen Rundt".

Ambassadører og trenere

Alle involverte i Trening UTE har en genuin interesse for folkehelsearbeid, og ønsker å motivere befolkningen til et mer aktivt liv. 

Grønliåsen Rundt

Trening UTE arrangerer i august terrengløpet Grønliåsen Rundt. Løpet startet i 2018 og i 2019 doblet vi antall påmeldte.

Fra bok til konsept

Her kan du lese mer om boka som inspirerte forfatteren til å lage konseptet Trening UTE. Trykk på bildet dersom du ønsker å bestille boka.

 

Tøft å trene ute! De beste øvelsene når du trener utendørs - enten du allerede er aktiv eller du ikke har trent så mye fra før.

Utetrening er supereffektivt og gøy. Det gir rom for store variasjonsmuligheter og terskelen for å komme seg på trening blir mye lavere når økta starter rett utenfor døra. Dette er boka for deg som elsker naturen, - enten du liker styrke, intervaller eller sanker mil. I boka viser Kreativ trening-grunder Kristin Granum Rosebø deg hvordan du kan trene effektivt ute - i parken, i skogen, på fjellet eller ved vannet. Stikk ut alene eller gjerne sammen med venner. Det handler om treningsglede og om å bruke kroppens egen vekt (og en strikk eller en stokk hvis du ønsker). Med eget kapittel til deg som er milsluker.

Hva med en økt i parken med dips på benken, utfall i trappa, bjørnegange i oppoverbakke eller hengende opptrekk i trærne? Mulighetene er utallige, og i denne boka viser Kristin deg alle de beste og morsomste øvelsene, og hun gir deg konkrete 30-minutters treningsprogrammer. Hvert kapittel avsluttes også med et eget treningsprogram. Det er lagt opp til at du kjapt kan ta et mobilbilde av treningsprogrammet du vil kjøre og ta det med deg ut i et hendig format.