Her kan du trene ute med oss!

FASTE GRUPPER UTE
Trening UTE tilbyr kurs med dyktige trenere. Her finner du oversikt over våre trenere som leverer faste treningstider. Du kan lese mer om instruktørene og deres kurstilbud.
ARRANGEMENTER
Trening UTE vil flere i ganger i løpet av året ha ulike arrangementer rundt omkring i landet. Vi ønsker å dele treningsglede med befolkningen, og våre lokale ambassadører vil bistå oss med å nå ut til nettopp deg. De fleste av våre arrangmenter vil være gratis, litt avhengig av varighet og innhold.

INSPIRASJONSHELG 29. - 31. MARS

Dette er helgen for deg som vil få skikkelig dreis på utetreningen! Med foredrag av ledende fagfolk, praktisk læring og varierte treningsøkter, får du alt du trenger for å lykkes! Helgen egner seg for alle med interesse for fysisk aktivitet utendørs, og som vil ha nye tips til hvordan du kan trene ute - alene eller sammen med andre.

Vi søker ambassadører og trenere

Ønsker du å være Trening UTE-ambassadør? Da hører vi gjerne fra deg. Vi ønsker alle som ønsker å spre treningsglede utendørs velkommen hos oss. Ønsker du å skrive artikler for Trening UTE, lager vi gjerne en egen side til deg hvor alle dine publikasjoner kan ligge samlet. Vi hjelper også trenere som ønsker å ha bookingen sin via oss, med ekstra synlighet og tips hvordan man kan lykkes som trener ute.