Grønliåsen Rundt
Søndag 11. august 2024

Barneløp, 5 km eller 10 km i flott terreng - løp løpet eller gå søndagsturen!

 

GRØNLIÅSEN RUNDT 2023

GRØNLIÅSEN RUNDT 2023

BRANNTÅRNSPRETTEN 1 KM+

Denne drøye kilometeren bærer oppover, men er en super opplevelse for de minste (0-10 år). Ved tårnet vanker diplom og premie. Foreldre kan enten ta snarveien opp til Branntårnet, og heie barna i mål, eller de kan gå/løpe sammen med dem hele veien.

Obs. Foreldre må selv ta ansvar for barna ved Branntårnet! Det tar ca. 10 minutter å gå ned tilbake til skolen på egen merket sti. Det er hyggelig om man vil bli igjen ved branntårnet og heie på øvrige løpere senere.

Manuell tidtaking for de som ønsker.

Pris 150,-

GRØNLIÅSEN OPP OG NED - 5 KM

Grønliåsen opp og ned på 5 km følger samme løype som Grønliåsen rundt de første 2,5 kilometrene. På toppen av Grønliåsen vil dette løpet kutte av mot høyre / øst, og ta løperen med sørover tilbake ned Grønliåsen på parallell sti før målgang.
 
Det er en fordel med en god oppvarming før dette løpet, i og med at den tøffeste delen av løypa oppover, starter allerde etter en kilometer.

Høydeprofil Grønliåsen Opp og Ned 5 km

Tidtaking av EQ Timing

Pris 300,-.
(350,- fra 1.8)

GRØNLIÅSEN RUNDT
- 10 KM

Grønliåsen rundt er et kupert og ganske utfordrende terrengløp. 
Etter kun en drøy kilometer, starter en real stigning på rundt en kilometer, før du på toppen av Grønliåsen får noen kuperte utfordringer på vei ned mot Prinsdal. Du vil også møte en god stigning etter ca 6 kilometer tilbake oppover Grønliåsen igjen, denne gangen på parallell sti litt østover. Løpet er primært på sti, men har noen passasjer på grus.


Dersom du ikke ønsker å løpe på tid, men snarere småjogge eller gå turen som en søndagstur, kan du også gjøre det.

Høydeprofil Grønliåsen Rundt 10 km 

Tidtaking av EQ Timing
Pris 400,-
(450,- fra 1.8)

Kiosk og WC

Det vil være en enkel café hvor du selv tar ansvar for betaling. Betaling med Vipps via denne lenken: http://utetrening.tpgo.no/
Det er toalettfasiliteter i start/målomrdet. Vi ber om at ingen oppholder unødig i lokalene rundt WC.

Transport

Vi anbefaler at flest mulig lar bilen stå, og går, sykler eller tar kollektivt til Tårnåsen skole. Buss 81 og 83 stopper 3 minutter å gå fra skolegården. Dersom du må ta bilen, bør du satse på andre parkeringsmuligeheter enn selve skolen, feks ved Kornmoenga, Hellerasten skole eller Tårnåsen senter.

Løypevakter og løypemerking

Det er rundt 20 frivillige som bistår før, underveis og etter løpet. Vi har 15 løypevakter ute i løypene. Løypene markeres med merkebånd kvelden før løpet.

Avhenting av startnummer på Klubben ved Tårnåsen skole
- Lørdag 5.8 kl. 18.00 - 19.00

- Søndag 6.8 kl. 09.30 - 10.15 og 11.00 - 11.25

 

Starttider

BRANNTÅRNSPRETTEN VARMER OPP FRA 10.15
Starttid:
- 10.30 for 8-10 år
- 10.35 for 0-7 år


GÅ / JOGG SØNDAGSTUREN UTEN TIDTAKING (10 km)
Starttid:
- 11.00 for deg som vil løpe/jogge uten tidtakning.
(Husk at du må melde deg på og hente enkelt startnummer slik at vi har oversikt over alle som deltar. Meld fra at du har kommet i mål etter turen, så vi vet at du er trygt tilbake).


GRØNLIÅSEN OPP OG NED (5 KM) VARMER OPP FRA 11.20
Starttid:
- 11.30 for alle løpere


GRØNLIÅSEN RUNDT (10 km)
Starttid:
- 12.30 for løpere som antar å løpe under 50 minutter
- 12.31 for øvrige løpere

Vi i Trening UTE vil gjøre vårt ytterste for at alle føler at løpet avvikles på en god og trygg måte. Trygghet og sikkerhet kommer først. Vi har medisinsk ansvarlig i start- og målområdet og ca. 15 løypevakter ute i løypa.


Branntårnspretten (1 km) kl. 10.30*

Denne drøye kilometeren bærer oppover, men er en super opplevelse for de minste (0-10 år). Ved tårnet vanker diplom og premie. Foreldre kan enten ta snarveien opp til Branntårnet, og heie barna i mål, eller de kan gå/løpe sammen med dem hele veien.
Obs. Foreldre må selv ta ansvar for barna ved Branntårnet! Det tar ca. 10 minutter å gå ned tilbake til skolen på egen merket sti. Det er hyggelig om man vil bli igjen ved branntårnet og heie på øvrige løpere senere.

Grønliåsen Opp og Ned (5 km) kl. 11.30*

En flott 5 kilometer som passer perfekt for mosjonisten som synes mila blir litt lang. Denne distansen passer også for de litt større barna.

Det bærer først oppover før løypa tar en u-sving noen hundre meter etter Branntårnet. Nedover igjen er stien litt utfordrende, så vi minner om at terrengløp er noe annet enn å løpe på asfalt - dog dobbelt så moro!

Grønliåsen Rundt (10 km) kl. 12.30*

Grønliåsen Rundt feirer i år 5 år og løypa blir lik som de siste årene. Utfordre naboen, kollegaen eller kompisen til å bli med. Den som ikke vil løpe kan også melde seg på og gå søndagsturen i godt lag og heie på løperne i skogen. Scroll nedover for løypekart og mer informasjon om traséen.

Starttiden for å gå søndagsturen settes til mellom 11.00 og 11.30. Løpet starter 12.30. Følg med på speaker i startområdet!

PÅ KRYSS OG TVERS I GRØNLIÅSEN
- 10 MILES (16,09 km) - utgår i 2023

Nyt Grønliåsen sine flotte, små og kuperte stier. På denne traséen vil du kunne oppleve herlige 7 kilometer, delvis på litt mindre stier, før de siste 9 kilometrene går på de samme stiene som Grønliåsen Rundt. Dette er en fantastisk løype for stiløper-entusiaster. Et par kilometer er på grus, ellers holder vi oss på stier.

Høydeprofil På kryss og tvers i Grønliåsen 10 miles (16 km)

Tidtaking a EQ Timing

Pris kr 500,-.
Puljevis start på ti og ti deltagere fra kl. 14.05
Startnummer må avhentes innen kl. 13.55