BLI EN BEDRE LØPER!

Har du kommet i gang med løping, men synes det er vanskelig å få progresjon med løpingen?

Ønsker du tips til hvordan du kan bli en mer effektiv og økonomisk løper, samtidig som du forplikter deg til et opplegg i 3-4 uker?

OPPLEGGET PASSER FOR DEG SOM

- Ønsker å forplikte deg til et konkret opplegg i én måned
- Vil oppmuntres og utfordres til nye løpeøkter
- Vil oppleve målbar progresjon på løpinga di

- Ønsker mer kunnskap om løping

DETTE FÅR DU

- 10 løpeøkter du skal gjennomføre i løpet av 3-4 uker (du gjennomfører øktene når det passer best for deg)
- Personlig tilrettelegging av øktene ved behov
- Ulike tips til hver enkelt treningsøkt som kan bedre løpeteknikken din
- Oppfølging gjennom hele perioden

Pris kun: 1900,-

Book en uforpliktende samtale med Kristin for mer informasjon om hvordan du kan komme i gang her.

Tusen takk, jeg er veldig takknemlig og glad for at jeg plutselig kom over "Kom i gang med løping" og fortsatte med "Bli en bedre løper". Jeg har kommet veldig mye lenger enn jeg hadde forventet på så kort tid. Jeg har hatt store oppturer, og mange aha-opplevelser i løpet av disse 7-8 ukene. Jeg har lært masse nyttig om teknikk som jeg skal ta med meg i tiden som kommer.
Jane (deltager høsten 2021)

Jeg er utrolig fornøyd med opplegget! Syns det har vært en veldig fin progresjon som har gjort at jeg har følt mestring hele veien. Endelig er løpeturen et deilig avbrekk fra hverdagen, og ikke en kamp fordi man skal «flink». Jeg opplever at jeg har fått gode og konstruktive tilbakemeldinger. Dette opplegget har vært perfekt for meg siden jeg kunne tilpasse det til en hektisk hverdag. Anbefaler det virkelig!

Benedikte (deltager høsten 2021)
Tusen takk for gode økter og løpetips. Det fine med dette opplegget er at man kjenner på mestring hele veien i prosessen og man lærer at ting tar tid. Med tålmodighet blir en mer og mer trygg på sine egne prestasjoner, og lettere holde motet oppe for å fortsette løpet mot å bli en bedre løper.
Tusen takk for god oppfølgning også!
Nora (deltager høsten 2021)
Jeg er så takknemlig for at jeg av en feiltakelse plutselig meldte meg på "Kom i gang med løping" i april og at det kurs med "Bli en bedre løper" nå i høst. Det er fantastisk gøy og det gir meg så mye glede og mestring å løpe i skogen! Jeg har nå løpt ca 3 ganger i uken siden april. Du er fantastisk Kristin - takk for at du er så engasjert i faget ditt!
Hege (deltager høsten 2021)

Utrolig bra opplegg! Lærerikt, og ikke minst god ivaretakelse gjennom fokus også på styrkeøvelser gjennom hele perioden. Veldig god oppfølging underveis som har gitt meg forståelse for at det tar tid og krever kontinuitet å bygge opp formen til å bli en god og skadefri løper. Kan varmt anbefales.

Hilde (deltager høsten 2019)

Takk for flott opplegg, knallgode økter og innspill på teknikk. Jeg for min del har fått en fin boost på løpingen, og ting å jobbe med framover. Ikke for mye og ikke for lite!

Morten (deltager høsten 2019)