Trening UTE - en forening

Siden Trening UTE ble startet opp i 2018, har konseptet vært gjennom flere faser. Endelig kan jeg annonsere at Trening UTE er etablert som en helt egen forening!

Tanken bak Trening UTE har alltid være å skape treningsopplevelser utendørs, og slik vil det fortsette å være. Det er blant annet gjennom Trening UTE-konseptet jeg har klart å stable løpet Grønliåsen Rundt på beina, med god hjelp fra frivillige som har bidratt både før, under og etter løpet. Alt fra løpegrupper og testløp før løpet har funnet sted, til løypevakter, kakebakere og sjauere har gjort det hele mulig. Å stå ansvarlig for løpet er likevel en stor og svært tidkrevende oppgave, derfor meddelte jeg i fjor vår at jeg var helt avhengig av et større team fra start, dersom løpet skulle gjennomføres i 2023.

Heldigvis fikk løpet leve videre takket være en liten gjeng som påtok seg hovedansvaret for gjennomføringen av Grønliåsen Rundt i fjor. Selv om Trening UTE har vært min "baby" er jeg enormt glad for at konseptet nå har endret form. Jeg retter derfor en stor takk til Rannveig Kvifte Andresen, Christoffer Ladstein og Helle Dahlberg som både grep fatt i løpet i fjor, og som nå er en del av styret i vår rykende ferske forening. Jeg vil også takke Paal Sjøvall som alltid har stilt opp for Trening UTE og Grønliåsen Rundt.

Vi starter nå helt på scratch, så dersom du setter pris på Trening UTE og har lyst til å gi et lite bidrag, blir vi veldig glad for all støtte vi kan få slik at vi kan fortsette å skape et profesjonelt Grønliåsen Rundt for store og små. Vårt VIPPS-nummer er #910410

- Kristin Rosebø

Publisert/ published: 20-02-2024