Grønliåsen Rundt - 7. august 2022

FRIVILLIGHETEN

Det har vært utfordrende å arrangere løp de siste to årene, men vi har fått det til tross for pandemi. Dette takket være frivilligheten. For Grønliåsen Rundt er et annerledes løp hvor lokale helter stiller opp for å få dette til. For å bevare de profesjonelle rammene, er vi helt avhengig av et løypemannskap på rundt 25 personer bare for å få til 10 kilometeren, og jeg vil benytte anledningen til å rette en stor takk til alle som har bidratt før og under løpet de siste årene - og til alle som har tenkt å bidra også i år. 

Deler av mannskapet i 2019

FRIVILLIGHETENS ÅR 2022

I år er det frivillighetens år, og i den anledning håper vi at Grønliåsen Rundt kan bli en større begivenhet enn tidligere år. Først og fremst håper vi å kunne dra i gang Branntårnspretten - barneløpet vårt opp til Branntårnet i Grønliåsen som var en stor suksess i 2019. I 2020 fikk vi faktisk til å teste en ny og lengre løype, nemlig 10 miles, i tillegg til 5 kilometers-traséen. Det eneste som kreves for å få dette til i år også, er flere frivillige om kan stille opp denne helgen i august. 

Årsaken til at jeg tidligere år ikke har turt å annonsere hvorvidt det blir løp eller ikke, handler først og fremst om behovet for et nødvendig og stort nok mannskap. Det er forståelig at det er vanskelig å forplikte seg allerede nå, til den første helgen i august, men løpet må finne sted nettopp denne helgen, slik at vi kan benytte oss av lokalene ved Tårnåsen skole før skolestart. Så datoen består, og for dem som faktisk er hjemme denne helgen, viser det seg å være en perfekt tid for et terrengløp.

VIL DU BIDRA?

For å kunne skape et stort og gledesfylt løp i år, for store og små, så trenger jeg flere frivillige. Når jeg vet hvor mange jeg har med meg, kan jeg begynne å planlegge hvor mange distanser vi kan gå for. Men vi satser uansett på både Branntårnspretten (1+km) og Grønliåsen Rundt (10km) i år.

Dersom du ikke kan bidra konkret, men vil støtte oppunder løpet, kan du donere 50,- eller 100,-. Dette er beløp som nå øremerkes Grønliåsen Rundt og andre gratisaktiviteter som lokalbefolkningen får glede av gjennom frivillighetskonseptet Trening UTE.

 Ja, jeg vil donere til Grønliåsen Rundt

Donasjonen din kan skape en trygghet for løpet, og vil i første omgang benyttes til å sikre profesjonell påmelding og tidtakning, samt mulighet for å i god tid kunne produsere medaljer, t-skjorter og flere premier til alle deltagere på løpsdagen. Dette vil også gjøre det mer betryggende når jeg snart går i gang med å engasjere alle Trening UTE sine ambassadører til å sette i gang med tur- og løpegrupper fram mot løpet, slik at vi kan invitere befolkningen med oss regelmessig utover våren og sommeren til sosial trening i Grønliåsen. Disse samlingene er en stor og viktig del av Grønliåsen Rundt!

Løypevakt i 2021

GRØNLIÅSEN RUNDT 5 ÅR

Jeg håper uansett du setter pris på vårt lokale løp, og vil hjelpe til med å spre ryktet om at det blir løp i år også! Når påmeldingen åpner, vil dette annonseres i alle Trening UTE sine kanaler. Inntil videre finner du løpet som et facebook-arrangement her.

Hilsen løpsleder'n
Kristin

  Publisert/ published: 29-01-2022