KOM I GANG MED LØPING

Kunne du tenke deg å komme i gang med løping på en skånsom og smart måte? Da har jeg gode nyheter til deg. I lukkede Facebookgrupper får jeg deg nemlig i gang med løping på tre uker!

- Kristin Rosebø

IKKE GÅ FOR HARDT UT!

En av årsakene til at mange aldri kommer i gang med løping, er at de går for hardt ut og setter seg for høye mål for raskt. Om man ikke har løpt i det hele tatt på flere år, kan kun et par kilometer være en enorm belastning for kroppen. Derfor har jeg, Kristin, laget dette opplegget slik at du kan komme i gang med løping på en smart og skånsom måte. Her kan du følge en oppskrift i en lukket facebookgruppe sammen med andre likesinnede. Det koster ingenting å delta, men det er begrenset med oppføling utover det konkrete treningsopplegget.

Jeg har nok hatt en tendens til å løpe for hardt og for lange økter som har resultert i at jeg ikke har blitt glad i å løpe tidligere. Etter å ha fulgt dette opplegget har jeg nå en følelse av glede når jeg løper. Å komme seg ut i frisk luft og natur er medisin!
- Unni
Jeg synes dette fungerte perfekt! Det tok ikke for lang tid, det var variasjon i øktene med både intervaller, relevant styrketrening og kondisjon. Nå skal jeg fortsette med noen av disse øktene mellom de vanlige løpeturene mine.
- Annestine
Dette er et variert opplegg hvor jeg opplevde mestring hele tiden. Løpeturene var så korte at de opplevdes svært overkommelige. Jeg holdt meg skadefri hele veien og ble motivert til å fortsette å løpe. Jeg anbefaler opplegget på det varmeste.
- Ina