KOM I GANG MED LØPING

IKKE GÅ FOR HARDT UT!

En av årsakene til at mange aldri kommer i gang med løping, er at de går for hardt ut og setter seg for høye mål for raskt. Om man ikke har løpt i det hele tatt på flere år, kan kun et par kilometer være en enorm belastning for kroppen. Derfor har jeg, Kristin, laget dette opplegget slik at du kan komme i gang med løping på en smart og skånsom måte.

Med tre økter i uka i tre uker kan du komme i gang med løping - og økene varer bare i 30 minutter hver!

Dette har vært en fantastisk spennende reise. Fra å regelrett hate å løpe til nå å synes det er morsomt! Fra å få hetta ved syn av oppoverbakker, til nå å "glede" meg. Opplegget har gitt meg inspirasjon til å fortsette og jeg har merket stor fremgang ved intervall. Jeg har fått innsikt i at min utfordring tidligere har vært å gå altfor hardt ut. Disse ukene har gitt mestring, glede og motivasjon til at det faktisk nytter. Tusen takk så langt!
- Nina
Jeg løper relativt mye fra før og har ganske god kondisjon, men trener lite styrke. Jeg fulgte dette opplegget nøye og omtrent halvveis følte jeg at jeg løp mer effektivt! Jeg klarte plutselig å løpe raskere og var til og med i stand til å holde en høyere hastighet over en lengre periode. Den bestemte hastigheten føles nå imidlertid lettere og koster meg mindre enn før. Takk for hjelpen, dette har vært midt i blinken for meg!
- Alexandra
Jeg merket fort at beina holde lenger og jeg klarer å holde høyere fart mye lenger enn før. Jeg har nå løpt en av de raskeste 3,5km jeg noen gang har løpt! Det har vært motiverende å måtte rapportere etter hver økt - det er nok noen av øktene som ikke hadde blitt gjennomført om det ikke hadde vært for det.
- Cathrine
Jeg har nok hatt en tendens til å løpe for hardt og for lange økter som har resultert i at jeg ikke har blitt glad i å løpe tidligere. Etter å ha fulgt dette opplegget har jeg nå en følelse av glede når jeg løper. Å komme seg ut i frisk luft og natur er medisin!
- Unni
Jeg synes dette fungerte perfekt! Det tok ikke for lang tid, det var variasjon i øktene med både intervaller, relevant styrketrening og kondisjon. Nå skal jeg fortsette med noen av disse øktene mellom de vanlige løpeturene mine.
- Annestine
Dette er et variert opplegg hvor jeg opplevde mestring hele tiden. Løpeturene var så korte at de opplevdes svært overkommelige. Jeg holdt meg skadefri hele veien og ble motivert til å fortsette å løpe. Jeg anbefaler opplegget på det varmeste.
- Ina