Ida Cecilia Juhasz

Ida Cecilia er utdannet idrettspedagog og personlig trener fra Norges idrettshøgskole med bakgrunn fra dans. Hun er lokalisert på Holmlia, hvor hun er engasjert og delaktig når det kommer til fysisk aktivitet og helse. Hun har jobbet med inkluderingsarbeid og flere andre prosjekter gjennom DNT Oslo, Danseforbundet og i idretten (Holmlia Sportsklubb). Her har hun trent og veiledet alt fra barn og unge til seniorer. Hun har jobbet treningsbransjen i ti år, i den lokale treningskjeden Actic som instruktør, gruppetrener og personlig trener. I tillegg jobber Ida Cecilia som frivillighetsleder for Søndre Nordstrandsløpet.

Seniortrening UTE

Idrettspedagog og insuktør Ida Cecilia alle over 65+ velkommen til senior trim på Lusetjern gressslette. Dette er et tilbud for alle seniorer i bydelen som ønsker å trimme ute i frisk luft og være sammen med andre. Timen inneholder balanse, styrke og noe kondisjon tilpasset aldersgruppen.

Ønsker du mer informasjon, se Ida Cecilia sin nettside: https://ptidacecilia.webnode.com/

Bootcamp på Holmlia

Ida Cecilia leverer bootcamp på onsdager ved Rosenholm skole. I løpet av 6 uker vil du møte på varierte og utfordrende øvelser for hele kroppen. Kurset inneholder styrke, balanse, spents, kondisjon og koordinasjon, der vi også jobber i tidsintervaller med flere runder og fokuset er det du klarer selv. Økta passer alle som ønsker å trene sammen ute med ulike utfordringer for hele kroppen, både styrke og kondisjon med egen kroppsvekt og noe utstyr. Du bør kunne løpe sammenhengende i noen minutter av gangen.

Ønsker du mer informasjon, se Ida Cecilia sin nettside: https://ptidacecilia.webnode.com/