Trening Ute gjør Norge sprekere!

Vi er overbevist om at Trening UTE er nøkkelen til god helse, overskudd og god form. Det er lett tilgjengelig, ukomplisert, tidseffektivt, variert og gir fantastiske opplevelser ute i frisk luft.

Vi mener også at Trening UTE er veien til bedre folkehelse. I et land med fantastisk natur og rikelig med grønne områder, finnes det en verden av treningsmuligheter rett utenfor døra. Vi vil inspirere flere til å ta i bruk naturen og nabolaget, og vise hvor enkelt og gledesfylt det er å skape gode treningsvaner under åpen himmel. 

Trivsel, fellesskap og faste avtaler er nøkler for å skape gode treningsvaner. Trening UTE ønsker å bistå lokalmiljøer med å få i gang gratis fellesøkter utendørs som kan leve av seg selv og der de oppmøtte i fellesskap avgjør hvordan dagens økt skal se ut. Vi tror at slike faste gratissamlinger kan bidra positivt i nærmiljøet, og ikke minst påvirke helsa til de oppmøtte positivt. Hvem som helst kan være primus motor for å starte en slik økt. Hensikten vil være at økta kan leve av seg selv, så fort nettverket og ryktet om økta er etablert.