Velkommen!

Velkommen!Trening UTE skal gjøre Norge sprekere! Vi vil gjøre det så enkelt som mulig for alle å være fysisk aktive der man er. Med vårt nettverk av kompetente lokale ambassadører, skal vi nå ut til deg og dine. Våre nettbaserte tjenester vil også på sikt gi deg inspirasjon og treningstips rett i lomma.Det vil skje mye spennende på våre sider i tiden fremover, og om kort tid vil vi ha ulike produkter klare for nettopp deg. Vi er overbevist om at trening ute gir bedre folkehelse, og håper du vil være med på reisen mot et sprekere Norge!

Trening UTE har ligget i magen til forfatteren av boka TREN UTE - Sterk med kreativ trening, Kristin Granum Rosebø, i flere år. Kristin har alltid brukt naturen som treningsarena med sine kunder, og med boka ville hun vise hvor enkelt trening kan gjøres i naturen. Samtidig har hun hatt et stort ønske om å synliggjøre trenere som jobber selvstendig med aktiviteter utendørs, med en felles plattform. Det er nemlig mange dedikerte og dyktige motivatorer, instruktører og eksperter der ute, som står klar med sin trening ute nettopp for deg.

Teamet vårt består av fem dedikerte utetrenings-entusiaster som utfyller hverandre med ulik fagkompetanse og erfaring fra ulike fagfelt. Du kan lese mer om oss her.