Jørn Larsen

Jørn har jobbet i treningsbransjen siden 2015. Før dette hadde han en lengre periode som volleyballtrener og også utøver på høyere nivå. Den senere tiden har Jørn satset mer på løping, og sikter nå mot blant annet lengre ultraløp og 24-timers løp. 

De siste årene har Jørn tatt flere kurs innenfor løping, gruppetrening og prestasjonsrettet trening. I 2017 tok han PT-utdanning hos AFPT. 

Jørn er webcoach i eget foretak og leverer gruppetimer ute i Lørenskog-området. Jørn kan nås på mail: post@jornlarsen.no
Sjekk også ut hans personlige blogg: www.ultrajorn.com

Løpegruppe - Losby Gods

Å trene sammen er mer gøy enn å trene alene. Det synes vel de fleste? Det kan i alle fall være enklere å komme seg over den berømmelige dørstokken dersom du vet at en gjeng spreke, snakkesalige og lattermilde likesinnede venter.

Mandager kjører Jørn en rolig langkjøring. Fredager blir det intervalltrening med ulike intervaller. Følg med i den lokale Facebookgruppa for neste økt. Jørn er selv med på økta og det er ingen kostnad på dette - bare huske å melde deg på via Facebook.

Mandag kl 19.00, langkjøring
Fredag kl 19.00, intervalltrening

Bootcamp på Løkenåsen skole

Med en variasjon mellom kondisjonstrening og styrketrening holder vi intensiteten på topp gjennom hele økten. Dette er noe som passer for alle som ønsker variert trening i fellesskap. Som regel legges det opp til et gitt tidsintervall og du gjør så mye du klarer av en øvelse innenfor gitt tid, intensiteten styrer du dermed i stor grad selv. – Her vil du merke at progresjonen kommer raskt og mestringsfølelsen vil være enorm. Oppmøtested er Løkenåsen skole.

Søndager kl 11.00 Variert trening med hovedvekt på styrketrening. 60 minutter. Drop-in 100,- eller 500,- for hele perioden fra påske til sommeren.