Christine Tvedt

Christine er utdannet Personlig Trener fra Norges Idrettshøgskole og har de siste årene drevet lokale utetreningsgrupper i sitt nærområde. Hun har også jobbet en periode som fulltids-PT hos Elixia. Christine er tidligere aktiv tennisspiller og er opptatt av folkehelse og hverdagstrening.

Christine kan kontaktes på christinetvedt@gmail.com eller tlf. 92655868

VARIERT TRENING I PARKEN

Treningene har hovedfokus på styrketrening. Det blir også innslag av kardio, bevegelighet og balanse. Treningen er mao variert. Jeg bruker ofte tidsintervaller for å styre treningene og benytter meg gjerne av apparatene i Tufteparken, i tillegg til strikker, minibands mm. Dette er et treningstilbud som passer de fleste. Så lenge du kan jogge 10 minutter sammenhengende skal du ikke være redd for å bli med. Prøvetime er gratis!

Tid: Mandager kl. 19.00 - 20.00 fra 19. august. (6 ganger)
Sted: Tufteparken på Voldsløkka.

VARIERT TRENING - NYBEGYNNER

Er det lenge siden du har trent eller usikker på formen? Ønsker du å lære øvelser du kan gjøre i Tufteparken eller utendørs? Da kan du bli med på dette kurset. Det er for deg som ønsker opplæring og innføring i enkle styrkeøvelser du kan gjøre ute, både med og uten utstyr. 

Tid: Mandager kl. 20.00 - 20.30 fra 2. september (4 ganger)
Sted: Tufteparken på Voldsløkka.

Referanser

Deilig med styrketrening ute i frisk luft hele året. Etter trening er man full av ny energi, ikke minst i hodet. Deilig med styrketrening ute i frisk luft hele året. Vil anbefale treningen fordi Christine er motiverende og inspirerende  
Bra kombinasjon av styrke og aerob trening (løping).
  
- Bente
Å trene ute er fantastisk i sommerhalvåret, men faktisk enda bedre for humøret om vinteren. Christine er flink til å variere treningen med stadig nye øvelser, og hele kroppen har fått sitt når timen er over. I tillegg er det god stemning med godt humør.

- Nina
Jeg har alltid vært glad i å være ute, så da jeg fikk høre om tilbudet ble jeg veldig nyskjerrig. 
Allerede på første trening følte jeg meg godt ivaretatt. Det var en veldig lystig gjeng som møtte opp, og ikke minst en glad og inspirerende trener som gjorde at man følte seg inkludert og ivaretatt. Jeg fikk vite at Christine fortsatt hadde tilgode å avlyse en eneste trening, så kom regn eller snø så møter hun opp. Veldig motiverende! Jeg har anbefalt Trening UTE til alle mine venner, for dette er noe jeg virkelig har glede av og ønsker at flest mulig kan få være med på.

- Ida

CHRISTINE SINE INNLEGG

Sosial nabolagstrening
Ved siden av fulltidsjobben min startet jeg opp en utetreningsgruppe. For å teste interessen inviterte jeg venner og kjente i nabolaget og mammaene i klassen til mine to håpefulle. Responsen var langt over hva jeg hadde forventet!
Les mer