Christine Tvedt

Christine er utdannet Personlig Trener fra Norges Idrettshøgskole og har de siste årene drevet lokale utetreningsgrupper i sitt nærområde. Hun har også jobbet en periode som fulltids-PT hos Elixia. Christine er tidligere aktiv tennisspiller og er opptatt av folkehelse og hverdagstrening.

Christine kan kontaktes på christinetvedt@gmail.com eller tlf. 92655868

VARIERT TRENING I PARKEN

Bli med på variert styrketrening! Med utgangspunkt Tufteparken legger jeg opp til øvelser som stimulerer hele kroppen. Øktene består av en oppvarmingsdel ca 15 minutter etterfulgt av en styrkedel. Øvelsene styres på tid og tilpasses etter nivå. Vi bruker apparatene i Tufteparken som utgangspunkt for mange kroppsvektsøvelsene. I tillegg enkelt utstyr som for eksempel strikker. Det blir varierte styrkeøvelser, med og uten strikk, med og uten partner. Vi løper, hopper, drar og løfter. Øvelser tilpasses ditt nivå. Stemningen er god og uformell.

Tid: Mandager og torsdager kl. 19.00 fra etter påske.
Sted: Tufteparken på Voldsløkka.

Referanser

Deilig med styrketrening ute i frisk luft hele året. Etter trening er man full av ny energi, ikke minst i hodet. Deilig med styrketrening ute i frisk luft hele året. Vil anbefale treningen fordi Christine er motiverende og inspirerende  
Bra kombinasjon av styrke og aerob trening (løping).
  
- Bente
Å trene ute er fantastisk i sommerhalvåret, men faktisk enda bedre for humøret om vinteren. Christine er flink til å variere treningen med stadig nye øvelser, og hele kroppen har fått sitt når timen er over. I tillegg er det god stemning med godt humør.

- Nina
Jeg har alltid vært glad i å være ute, så da jeg fikk høre om tilbudet ble jeg veldig nyskjerrig. 
Allerede på første trening følte jeg meg godt ivaretatt. Det var en veldig lystig gjeng som møtte opp, og ikke minst en glad og inspirerende trener som gjorde at man følte seg inkludert og ivaretatt. Jeg fikk vite at Christine fortsatt hadde tilgode å avlyse en eneste trening, så kom regn eller snø så møter hun opp. Veldig motiverende! Jeg har anbefalt Trening UTE til alle mine venner, for dette er noe jeg virkelig har glede av og ønsker at flest mulig kan få være med på.

- Ida

CHRISTINE SINE INNLEGG

Bekledning for kaldere trening ute
Det begynner å bli både mørkere og kaldere ute, og det kan være utfordrende å vite hvordan man skal kle seg før en utetreningsøkt eller løpetur. Jeg har gjort meg noen personlige erfaringer som jeg tenkte å dele med dere.
Les mer
Sosial nabolagstrening
Ved siden av fulltidsjobben min startet jeg opp en utetreningsgruppe. For å teste interessen inviterte jeg venner og kjente i nabolaget og mammaene i klassen til mine to håpefulle. Responsen var langt over hva jeg hadde forventet!
Les mer