Charlotte Bjørge

Charlotte er en positiv og blid 67-modell. Hun utdannet seg som personlig trener ved Norges Idrettshøgskole i voksen alder, og driver i dag sitt eget firma "Smil for helse".

- Det betyr mye for meg å trene, holde meg i form, være ute på tur og være sammen med mennesker jeg opplever som hyggelige og positive. Fysisk aktivitet gir meg gode opplevelser, et positivt sinn og en sterk kropp.

Charlotte kan kontaktes på charlotte@smilforhelse.no

VARIERT TRENING UTE

Bli med på variert og allsidig trening ute på Risenga (Tufteparken bak skøytebanen).

Vi trener styrke, kondisjon, balanse, spenst og smidighet med egen kroppsvekt og enkle hjelpemidler. Det er variasjon i treningen fra gang til gang. Alle øvelser kan gjøres med ulik vanskelighetsgrad og vi trener på tid slik at hver enkelt kan trene ut i fra sine forutsetninger. Tilpasning av øvelser der det er behov og ønskelig.

Jeg mener at trening skal gi mestringsfølelse, glede og energi. Derfor vil du ikke høre meg skrike eller presse deg til du får blodsmak i munnen. Jeg motiverer til det lille ekstra fordi vi alle klarer mer enn vi tror.

Dette er en fin gruppe med flotte damer som liker å trene og holde seg i form. Det er superhyggelig, sosialt og alltid god stemning.

Torsdager kl. 19.00-20.00 på Risenga, med start 28/2. Totalt 7 ganger.

PRIS: kr 1150,-
Drop-in: kr 200,-

Prøv gjerne en økt før du forplikter deg. Meld da i fra til Charlotte at du kommer på mail eller mobil 92864941.

DEKKTRENING PÅ TANUM

Bli med på effektiv trening med dekk! Dekktrening er skånsomt og gjør deg sterk i kroppen og toppen.

Med Tanum skole som utgangspunkt går vi enten i skogen eller over jordet mot Ringi. Det legges også inn noen styrkeøvelser på veien. Du får låne dekk med tau, men må selv skaffe deg sele og staver. Husk også hodelykt! 

Hvem passer Dekktrening for?
- For deg som vil være aktiv ute på en morsom og effektiv måte
- For deg som vil ned i vekt
- For deg som ikke vil eller kan løpe men ønsker å få opp pulsen likevel
- For deg med stiv eller «kronglete» rygg/kropp. Treningen er skånsom samtidig som det jobbes mye med kjernemuskulatur, armer, setemuskler og bakside lår.

Tirsdager kl. 18.15-19.30. Oppmøte ved Tanum skole, med start 26/2. Totalt 7 ganger.

PRIS: kr 1575,- (10 plasser)

Prøv gjerne en økt før du forplikter deg. Meld da i fra til Charlotte at du kommer på mail eller mobil 92864941.

Kortreist trening UTE
Få et supert kortreist treningstips som er tidseffektivt og som gir en skikkelig godfølelse. Ditt treningssenter kan være rett utenfor døra!
Les mer